O nama

FORMEX je porodična firma, osnovana 2009-e godine u Kragujevcu.
Nastao sa idejom da iskoristi prednosti klirita i tržištu ponudi:
predmeti namenjeni različitim formama promocije, držači brošura i prospekata, držači cena i obaveštenja, reklamne table i panoi, organizacione table, sistemi obeležavanja i označavanja, držači za boce, predmeti koji služe za izlaganje različitih proizvoda u okviru prodajnih mesta, svetleće reklame, izrada delova nameštaja različitih oblika i dimenzija (stolovi, govornice, police, pultovi, držači kišobrana, novina i sl.), izrada kutija različitih dimenzija i oblika (kutije za donacije, glasačke kutije, za pekarske i konditorske proizvode i sl.), izrada različitih priznanja na takmičenjima (umesto tradicionalnih pehara), savremeno uređenje enterijera, rasveta, sanitarije i niz drugih.
Obzirom da je jedan od retkih matrerijala koji sme da ima kontakt sa hranom, proizvodi nalaze široku primenu u prehranbenim delatnostima ( držači korneta, elementi u rashladnim vitrinama, kutije i vitrine za kolače i peciva, stalci za torte, toperi i drugo ).

Obzirom da smo proizvodnja, u mogućnosti smo da izrađujemo elemente prema zahtevu klijenta. Zahvaljujući opremi koju posedujemo u stanju smo da sečemo, savijamo, poliramo i sl. klirit debljine do 20mm u raznim formama i oblicima.

Copyright © 2009 - 2015 FORMEX proizvodi od pleksiglasa. All rights reserved. created by IMS and ViewSource
Pratite nas na:
facebook
google
twitter